Altijd al een keer hairextensions willen hebben? Hier kan het!

Vind je dat je van jezelf heel dun haar hebt of wil jij je haar gewoon langer als wat je nu hebt, dat kan met hairextensions. Je hebt verschillende soorten, verschillende maten en verschillende diktes waar je uit kunt kiezen. Veel mensen kiezen hiervoor omdat ze vinden dat van zichzelf heel dun en slap haar hebben. Doordat je dit neemt krijg je dus een stuk dikker haar want ze stoppen eigenlijk echt haar tussen, dus je haar wordt dan een stuk dikker. Ook kun je er voor kiezen omdat jij je eigen haar de kort wilt en je wilt langer haar. 

 

De prijzenlijst van Original Perfect Hair

Wanneer je hairextensions neemt, zijn er verschillende redenen dat je dat wilt. De ene reden is omdat ze van zichzelf wel dun haar hebben en ze willen liever een dik bos haar hebben, de andere reden is dat ze van zichzelf niet heel lang haar hebben maar ze dan wel graag willen. Je hebt verschillende soorten en verschillende lengtes waar je uit kunt kiezen. Wanneer je kiest hairtalk tape extensions, krijg je 1 tot 2 pakken verdikking en wordt je haar 2 tot 4 pakken langer, je krijgt dan 5 pakken dik haar. De prijs is voor elke lengte anders, ook wanneer jij bijvoorbeeld je haar stijl golvend of krullend wilt betaal je daar extra voor. Wil je bijvoorbeeld 30 centimeter, betaal je voor stijl haar €90,00 euro, voor golvend haar €110,00 euro en voor krullen ook €110,00 euro. Wil je bijvoorbeeld 50 centimeter betaal je voor stijl haar €160,00 euro, voor golvend haar €175,00 euro en voor krullend haar ook €175,00 euro. Het is dus echt verschillend hoe lang jij de extensions wilt en of je het dan stijl, golvend of krullend wilt. 

 

Eigen haar kleur

Wanneer je kiest voor hairextensions, dan zie je eigenlijk niet dat het er in zit. Ja je ziet dat het haar dikker is en langer, maar het is precies de zelfde kleur als je eigen haar kleur. Wanneer jij dus kiest voor extensions, gaan ze kijken naar je kleur, en gaan ze de extensions precies op dezelfde manier verven als hoe je haar er op dat moment uitziet. Je zult dus niet over straat lopen en raar aangekeken worden omdat iedereen ziet dat je twee verschillende kleuren in je haar hebt terwijl dat niet moet. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *