Body scan om jouw lichaam te lezen

      No Comments on Body scan om jouw lichaam te lezen

Je kunt alleen aan jouw lichaam zien wat er mis mee is. Dit betekent dus dat je niet kan zien wat er van binnen gebeurt, maar alleen de gevolgen kunt zien en voelen. Soms is het goed om juist van binnen te kijken wat er mis is en wat dus voor een klacht zorgt. Het maken van een bodyscan is voor iedereen een goed idee. Van topsporters tot een persoon die de hele dag op kantoor zit. Voor iedereen kan dit goed zijn. Je kunt namelijk ook met een body scan zien of je wat qua voeding mist. Dit kan namelijk ook een oorzaak zijn van geen optimale prestatie. 

Hoe werkt het

Met een bodyscan kun je zorgen dat je allerlei informatie krijgt over jouw lichaam. Het werkt een beetje hetzelfde als een MRI-scan. Je ligt of staat in een cocon. En dan meet het systeem allerlei verschillende waardes. Dit is meer dan alleen magneten die zien hoe je botten in elkaar steken. Het kijkt ook naar waardes in jouw organen en voedingswaarde door jouw hele lichaam. Ook kijkt het naar jouw bloed en kijkt hoe dat in elkaar zit. Er worden nog veel meer metingen gedaan waar je wat mee kan en je leven mee kan beteren. Iedereen zijn lichaam werkt anders en zit anders in elkaar. Een standaard advies werkt niet voor iedereen. Met deze scan kun je zien wat jouw lichaam nodig heeft en hoe je kunt zorgen dat jouw lichaam optimaal kan presteren.

Brein

In jouw brein kun je veel lezen over jouw bloed en ook veel over chronische klachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid, maar misschien zijn deze klachten wel helemaal niet nodig en komt het omdat je iets mist in je voeding of ergens anders wat ervoor kan zorgen dat jij geen last meer hebt van deze klachten. 

Specifieke scan

Een specifieke scan kan ervoor zorgen dat je meer kunt inzoomen op een bepaalde plek. Zeker als je chronische buikpijn hebt en dat komt door je darmen heeft het geen zin om een scan te maken van jouw rug. Zo kun je de nadruk leggen op één deel van jouw lichaam en jezelf niet laten afleiden door de rest van jouw lichaam waarbij je altijd wel kleine dingetjes kan vinden die niet nodig zijn om aan te passen. Als je een afspraak wilt maken kun je een kijkje nemen op de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *