Bohemian armbandjes: De nieuwste sieradentrend

bohemian armbandjes

Waarschijnlijk heb je ze al eens gespot bij vriendinnen of op straat: Bohemian armbandjes. Je ziet namelijk steeds vaker dat vrouwen hele rijen kleurrijke armbandjes dragen, de zogeheten ibiza armbandjes. Overigens worden deze twee termen erg door elkaar gebruikt, met Ibiza armbandjes worden doorgaans bohemian armbandjes bedoeld en vice versa. De reden dat ze op dit moment zo populair zijn is dat ze super makkelijk te combineren zijn en eigenlijk passen bij elke outfit. Dit soort armbandjes zijn namelijk juist ontworpen om niet perfect overal bij te matchen. Het is juist leuker om een bonte mix van kleuren en materialen te dragen. Je kunt er dus eigenlijk niet mee de mist ingaan, hoe je ze ook combineert.

Bohemian armbandjes online shoppen

Als je meerdere setjes bohemian armbandjes wilt shoppen dan doe je dat het beste online. In fysieke winkels zijn ze heus ook te vinden, maar in webshops is het aanbod doorgaans veel groter. Bovendien hoef je er dan de deur niet voor uit, wat in deze tijd heel erg prettig is. Er zijn meer dan genoeg webshops die dit soort Ibiza style armbandjes verkopen, en doorgaans krijg je gratis verzending als je boven een bepaald bedrag uitkomt. Het loont dus de moeite om te zoeken naar een shop die zóveel mooie exemplaren verkoopt dat je gemakkelijk aan dat bedrag komt. En als je dan toch online sieraden aan het shoppen bent kun je gelijk een paar mooie kettingen en armbandjes uitzoeken!

Bohemian sieraden met elkaar combineren

 

Een flinke rij met mooie bohemian armbandjes om je arm ziet er super leuk uit, maar nóg leuker is het natuurlijk om deze te combineren met matching oorbellen of een ketting. Kies er gewoon een paar die dezelfde kleuren of materialen hebben en je zit al gauw goed. Het hoeft namelijk helemaal niet super goed bij elkaar te passen. Deze stijl draait juist om het nonchalante en dat bereik je juist door diverse kleuren met elkaar te combineren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *