Gratis online opslag voor bedrijven en particulieren

Gratis online opslag

Bijna iedereen heeft wel belang bij gratis online opslag. Of je nu als bedrijf of als particulier data wilt bewaren, je moet het ergens opslaan. Dit kan op je computer, een usb stick of externe harde schrijf. Maar ook cloud opslag is steeds populairder tegenwoordig. Het grote voordeel van gratis online opslag is dat je altijd bij je data kan. Je hoeft dus niet langer een usb stick of harde schijf bij je te hebben. En ook als je op een andere computer werkt, kun je gewoon bij je foto’s, Word-bestanden en video’s. Voor muziek hebben de meeste mensen tegenwoordig al Spotify of andere dienst. Dit werkt in principe hetzelfde, je gebruikt data die op de cloud staat.

Beste online clouddienst

Natuurlijk wil je een eenvoudige te gebruiken gratis online opslag, oftewel de beste online clouddienst. Met een eigen account waardoor je altijd toegang hebt tot je eigen bestanden. Heb je verschillen apparaten waarmee je bij je gratis online opslag wil? Geen probleem met gratis apps voor de Android en iOS kun je jouw account beheren. Hierdoor kan je mappen laten synchroniseren zodat op elke van je apparaten de laatste versie van je bestanden staat. Nu kan je overal en op elk moment verder met je werk.

Een online back-up is wel zo veilig

Het is natuurlijk de bedoeling dat jouw online back-up veilig is en dat de bestanden niet zomaar op straat komen te liggen. Gratis online opslag moet daarom voldoen aan de meest strenge privacywetgeving om jouw veiligheid te garanderen. Naast dat je onbeperkt gebruik kan maken van de cloud, wil je ook ondersteuning krijgen als jij dat nodig hebt. Verder kun je letten op andere zaken bij het kiezen van een provider. Een goed overzicht van jouw bestanden is daar één van. Eenvoudig je bestanden kunnen opzoeken als je ze nodig hebt, is wel zo fijn. Het aanmaken van een account is vaak makkelijk en snel, maar let wel op dat je nergens aan vast zit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *