Heb jij al linen tunics and dresses in de kast hangen?

Linen tunics and dresses

Je ziet ze steeds vaker in het straatbeeld, zeker in de lente en de zomer: Linen tunics and dresses. Linnen is een prachtig mateiraal om kleding van te maken. Het heeft een hele natuurlijke uitstraling, en het is gemakkelijk te combineren met allerlei andere kledingstukken en materialen. Bovendien is het ook nog eens heel erg ademend, wat erg prettig is voor als het heet is. Het stofje voelt prettig op de huid, en linnen tunics and dresses zijn relatief wijd en dus passen ze bij elk figuur. Of je nu super slank bent of juist plus size bent, dit materiaal zit je als gegoten en staat altijd stijlvol en verzorgd.

Linen tunics and dresses zijn heel naturel

Als jij al fan bent van dit materiaal en al enkele linnen tunics and dresses in de kast hebt liggen dan weet je dat je dit materiaal vrijwel nooit in felle, schreeuwende kleuren ziet. Dat past helemaal niet bij de natuurlijke uitstraling van de stof. Linnen wordt doorgaans in neutrale tinten geverfd, zoals zachtblauw, grijs en beige, maar ook soms in wat fellere, maar nog steeds natuurlijke tinten. Roestbruin bijvoorbeeld, deze kleur zien we dit seizoen heel veel in het straatbeeld, of zacht olijfgroen. Het zijn kleuren die makkelijk te combineren zijn omdat ze heel neutraal zijn, of combineer ze met een jeans accessoire zoals een mooi jack, dat kan ook altijd.

Comfortable en fahionable tegelijk

Het fijne aan kleding van linnen is dat het super comfortabel is, maar er op de juiste manier gecombineerd ook heel fashionable uitziet. Linen tunics and dresses doen het goed met een stoere sneaker, maar met een elegant isntappertje worden ze ineens super chic, zeker met wat mooie sieraden. Je kunt ze dragen voor een relaxte dag werken vanuit huis, maar ook naar een feestje. En omdat het materiaal tijdloos is kun je er echt jaren mee doen. Snel wat items van dit mooie materiaal aanschaffen dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *