Is een fotohokje huren iets voor jouw event?

Fotohokje huren

Moet je binnenkort een evenement organiseren en ben je nog op zoek naar een leuke manier van vermaak? Een fotohokje huren is dan zeker een leuke optie. Dit levert niet alleen vermaak op, maar ook leuke herinneringen voor later. De foto’s kunnen mensen namelijk direct laten afdrukken en mee naar huis nemen of in een album plakken. Wat de reden van het feestje ook is, een fotohokje huren valt bij vrijwel iedereen goed in de smaak. Als het bijvoorbeeld een bruiloft is kun je mensen bij binnenkomst een foto laten maken, welke ze in kunnen plakken in een album. Ze kunnen daar dan gelijk een persoonlijke boodschap bij schrijven voor jullie als bruidspaar. Ook als je een jubileumfeestje geeft is dat een erg leuk idee.

Een fotohokje huren voor een bedrijfsevent

Moet je juist een event organiseren voor je bedrijf? Ook dan is een fotohokje huren een super leuk idee. Je kunt je werknemers zo allemaal op originele wijze op de foto zetten, en ze houden er leuke herinneringen aan over. Je kunt deze foto’s natuurlijk ook allemaal verzamelen om ergens op kantoor op te hangen. Maak er een gezellige muur van, bijvoorbeeld op de plek waar mensen pauze houden, en denk zo terug aan het leuke bedrijfsfeest dat jullie hebben gehad. Uiteraard kun je je medewerkers de foto’s ook gewoon mee naar huis geven, net wat je wilt.

Een fotohokje wordt kant en klaar afgeleverd

Wat het evenement ook is waar je een fotohokje voor wilt huren, het is goed om te weten dat deze altijd kant en klaar wordt afgeleverd. Dit wil zeggen dat het verhuurbedrijf zelf over geschikt vervoer beschikt, en het hokje op locatie brengt. Het is uiteraard voorzien van voldoende fotopapier en inkt, zodat je een groot aantal foto’s kunt laten afdrukken. Na afloop van het event kun je hem gewoon weer laten oppikken. Zelf hoef je er helemaal niets voor te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *