Kapper Vlissingen, ben jij hier op zoek naar?

Vind jij je haren belangrijk en spreekt duurzaamheid jou erg aan? Dan is Natural HairDo het juiste kapsalon hiervoor. Zij maken gebruik van producten die duurzaam zijn voor de wereld. Wanneer je binnenloopt bij de kapsalon wordt er een overheerlijke biologische koffie of kruidenthee aangeboden. Je kan dan plaatsnemen in een stoel en bespreken wat jouw wensen zijn voor vandaag betreft haar stijl. Omdat zij duurzaamheid werken maken ze gebruik van biologische producten. Wil jij je haren graag verven? Dat kan! Ze verven je haren op een biologische manier en maken gebruik van biologische verf natuurlijk. De biologische haarverf wordt gemaakt van organische henna en plantenkleuringen. 

Iedereen is welkom

De meesten mensen denken wel is of kapper Vlissingen wel de juiste geschikte kapsalon zijn voor hun. Want het een natuurlijke kapper waar bijna niemand van hebt gehoord. Maar het is eigenlijk voor iedereen geschikt die geïnteresseerd is in de natuurlijk verzorging van je haren en styling. Als je voor deze kapsalon kies dan worden je haren met veel aandacht verzorgd en zorgt ervoor dat je haar weer mooi en glanzend eruit gaat te zien. Heb je een allergie voor sommige dingen bijvoorbeeld parabenen en parfums? Dan is een natuurlijke kapper erg geschikt voor jou. Zit je in een levensfase waarin chemische producten erg schadelijk voor je lichaam kan zijn? Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer je zwanger bent of in herstelling van een chemokuur. Schakel dan snel over naar een natuurlijke weg en maak gebruik van biologische producten. De mensen die overschakelen naar een kapper die gebruik maken van natuurlijke producten zijn mensen die het erg belangrijk vinden dat we duurzaam leven en hebben een hart voor de natuur en dieren. Bij kapper Vlissingen zit je nooit mis. 

De verwachtingen

Wanneer je langs gaat bij kapper Vlissingen kan jij ervoor kiezen om je haren te laten verzorgen. knippen en verfen. Dit een goede kapsalon waarbij ze gebruik maken van natuurproducten. Kom je voor de eerste keer langs naar deze kapsalon krijg je gratis analyse gesprek van 15 minuten. Ze bieden jou dan een biologische koffie of een lekkere kruidenthee aan. Bij deze kapsalon wordt er altijd op afspraak gewerkt, Omdat het erg druk is bij deze kapsalon. Je kan een afspraak telefonisch inplannen of via de site van Natural Hair. Via de site kan je een whatsapp berichtje sturen of een mailtje. Tijdens je behandeling krijg je een professioneel advies van de kapper. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *