Nieuwe trendy kapsels, eng of leuk?

      No Comments on Nieuwe trendy kapsels, eng of leuk?

Trendy kapsels

Ben jij toe aan iets nieuws met jouw haar? Misschien een stukje er af, krullen of een pony? Nieuwe trendy kapsels kunnen best spannend zijn. Je bent misschien wel jaren gewend aan dit kapsel en om dan ineens iets nieuws te proberen is gewoon spannend. Je hebt geen idee hoe het gaat worden en het kan ook niet meer worden teruggedraaid. Hoe ga je daar mee om?

Advies van een ervaren kapster

Wanneer je het inderdaad best spannend vindt om een nieuw kapsel uit te proberen, is het een idee om even langs te gaan naar een kapper. Je kan langs een kapper gaan die jou kent, of een kapper die gespecialiseerd is in trendy kapsels. Het is in ieder geval handig om voordat je jouw haar daadwerkelijk laat gaan knippen, om even naar de kapper te gaan om te vragen wat zij vindt.

Het proces van een nieuw kapsel

Wanneer je naar de kapster gaat om te vragen om advies, vertel je vaak eerst wat je graag wilt. De kapster kijkt of dit zou passen bij jouw hoofdvorm en kijkt of het een goed idee is om te doen qua haartype. Niet elke haartype is geschikt voor alle soorten kapsels. Om spijt te voorkomen kun je dus het beste eerst om professioneel advies vragen. De kapster kan antwoorden geven op jouw vragen en e geeft jou advies voor het beste kapsel die voldoet aan jouw wensen en de eisen van jouw haar. Dan kun je een nieuwe afspraak plannen om ook echt te gaan knippen!

Tijdens en na het knippen van trendy kapsels

Terwijl de kapster jou knipt, zorgt ze er voor dat alles wordt aangepast naar jouw vorm en haartype. Als ze klaar is laat ze jou het resultaat zien en vraagt of je tevreden bent. Ze gaat net zolang door met aanpassen tot jij helemaal tevreden bent. Daarna geven kapsters vaak advies over hoe jij jouw nieuwe kapsel het best kan verzorgen en stylen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *