Wat is een allround DJ?

      No Comments on Wat is een allround DJ?

allround dj

Organiseer je binnenkort een feestje? Dan kan muziek natuurlijk niet ontbreken! Want zeg nou zelf, een feest zonder muziek is geen feest. Om er zeker van te zijn dat al je gasten vermaakt worden kan je het beste kiezen voor een allround DJ. Deze DJ is in staat om allerlei verschillende muziekstijlen te mixen, waardoor je zeker weet dat al je gasten een leuke avond zullen hebben. Ook voor een hele specifieke muziekavond is een allround DJ in te huren. Indie, Eurovision of Pop Punk, niets is te gek voor een allround DJ.

 

Taken van een allround DJ

Er komt veel meer kijken bij het werk van een allround DJ dan het simpelweg draaien van enkele plaatjes. Het begint allemaal bij het maken van een lijst vol met muziek om de hele avond mee te vullen. Dit doet de DJ in samenwerking met de organisator van het feest, zo weet je zeker dat de muziek bij het publiek aansluit. Vervolgens gaat de allround DJ aan het slag met deze lijst om er iets moois van te maken. Denk bijvoorbeeld aan toffe overgangen tussen liedjes. Ook op de dag van het feest zelf valt er van alles te regelen. Zo moet de DJ-booth volledig geïnstalleerd worden, inclusief boxen en microfoons. Je wil natuurlijk wel dat de hele zaal mee kan genieten van de te gekke muziek.

 

Boeken van een allround DJ

 

Ook het boeken van een allround DJ is enorm eenvoudig. Breng een bezoekje aan de website en ori├źnteer je op de mogelijkheden. Enthousiast geraakt? Mooi! Dan kan je contact op gaan nemen met de desbetreffende DJ. Dit doe je door een mailtje te sturen of door even een belletje te plegen. Leg je wensen uit en de DJ zal aangeven wat er wel en niet mogelijk is. Vervolgens kan je ook aangeven welke datum je voor het feest in gedachten hebt. Wanneer alles rond is hoef je alleen nog maar te wachten tot het feest gaat beginnen. Met een allround DJ gaat het dak er altijd vanaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *