Wat is een stoelmassage in Rotterdam?

      No Comments on Wat is een stoelmassage in Rotterdam?

stoelmassage Rotterdam

Last van je rug door stress of te veel inspanning? Overweeg dan eens een stoelmassage te nemen in Rotterdam! Een stoelmassage is niet alleen geschikt voor mensen met klachten maar kan ook gewoon een heerlijke manier van ontspanning zijn na een dagje werken of een middagje sporten. Ga alleen of neem je moeder, vader, vriend of vriendin mee! Combineer het dagje uit naar Rotterdam met een heerlijke lunch of een avondje uit. Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een afspraak voor een stoelmassage in Rotterdam!

 

Werking van een stoelmassage in Rotterdam

Zoals de naam al zegt wordt een stoelmassage niet uitgevoerd door een masseur, maar door een stoel. Klinkt op het eerst misschien een beetje gek, maar is eigenlijk heel logisch. Massages door een stoel worden namelijk uitgevoerd door stoelen die hier speciaal voor zijn ingesteld. In plaats van iemands handen zullen onderdelen van de stoel over je rug heen bewegen. Het voordeel van een stoelmassage in Rotterdam is dat je zelf de snelheid en kracht van de massage bepaalt. Beginners starten vaak rustig, terwijl gevorderden het prettig vinden als de stoel wat harder of sneller masseert. Bepaal tijdens de massage zelf wat jij het fijnst vindt. Nog een voordeel van een stoelmassage is dat je niet blootgesteld wordt aan small talk, maar dat je echt even in rust kan genieten van je massage.

 

Boeken van een stoelmassage in Rotterdam

Afhankelijk van het soort stoelmassage hoef je meestal geen afspraak in te plannen. Doorgaans moet je gewoon wachten tot de stoel vrij is. Vaak duurt een massage 10 minuutjes, maar je kan er natuurlijk altijd voor kiezen om wat langer in de stoel te blijven zitten. Sommige schoonheidspraktijken hebben wel stoelmassages waarvoor een afspraak ingepland moet worden. Kijk daarvoor op de desbetreffende website van de stoelmassage in Rotterdam. Ook voor een prijsindicatie is het het beste om contact op te nemen met de eigenaar van de stoelmassage. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *