Wat zijn hapjes voor een baby van 7 maanden?

hapjes baby 7 maanden

Een pasgeboren baby heeft nog geen tanden, wat automatisch betekent dat veel voedsel nog niet gegeten kan worden. Bijna alles moet geprakt worden tot een moes om het eetbaar te maken. In plaats van zelf aan de slag te gaan kan je ook kiezen voor hapjes voor een baby van 7 maanden. Deze hapjes bestaan uit verse, maar voorbereide maaltijden. Zo hoef je zelf niet met de staafmixer aan de slag te gaan maar voer je je baby met maaltijden uit een speciaal vastgesteld pakket. Wacht niet langer en bestel vandaag nog hapjes voor jouw baby van 7 maanden!

 

Opties van hapjes voor een baby van 7 maanden

Voordat je een heel pakket besteld is het mogelijk om een proefhapje te ontvangen. Zo kan je testen of jouw baby van 7 maanden überhaupt geïnteresseerd is in de hapjes die hem of haar worden aangeboden. Het zou namelijk enorm zonde zijn als je een heel pakket hebt besteld, maar dat die kleine koter van je alles zo weer uitspuugt. Wanneer het proefhapje in de smaak valt is het vervolgens mogelijk om een heel pakket met meerdere maaltijden uit te kiezen. Deze maaltijden bestaan doorgaans uit verschillende groentes die samengevoegd worden. Denk hierbij aan bloemkool, broccoli, spinazie, wortel en paprika. In sommige gevallen worden er linzen door de maaltijd heen verwerkt. Als klant bepaal jij zelf precies welke hapjes je voor jouw baby uitkiest!

 

Bestellen van hapjes voor een baby van 7 maanden

Ben je overtuigd en zou je jouw baby graag willen voeden met lekkere hapjes? Wacht dan niet langer en breng meteen een bezoekje aan de website! Bepaal zelf voor hoeveel dagen je hapjes wil en wat er in die hapjes komt te zitten. Nadat je je bestelling hebt geplaatst zal er alles aan gedaan worden om jouw baby van 7 maanden zo spoedig mogelijk te laten genieten van de maaltijden. Scheelt jou als ouder enorm veel tijd. Waar wacht je nog op? Breng vandaag nog een bezoekje aan de website!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *