Welke anti aging behandeling werkt het beste?

Anti aging behandeling

Zou jij graag wat aan je rimpels doen? Dan kun je het beste een anti aging behandeling boeken bij een goede schoonheidsspecialist. Er zijn veel behandelingen (zoals een bindweefselmassage) die goed werken tegen rimpels, maar hier lichten we twee bijzondere behandelingen even toe. Als eerste de behandeling microdermabrasie. Daarbij wordt met een pen met een diamanten kop over de huid heen geschraapt. Dit klinkt heel naar, maar het is in feite niets meer dan een intensieve scrub. De bovenste huidlaag wordt verwijderd, en daaronder komt een mooie, gladde en gave huid tevoorschijn. Het is een hele populaire anti aging behandeling, en hij is in verhouding tot andere behandelingen niet zo duur.

De anti aging behandeling met de dermapen

De derpamen lijkt op de pen die ze gebruiken bij microdermabrasie, maar heeft allemaal hele dunne naaldjes op de kop. Deze naaldjes worden in de huid geprikt, wat je wel een beetje voelt, maar niet zo erg als je zou denken. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een speciale, verdovende crème. Bij deze anti aging behandelig is het de huid zelf die het werk verricht. De minuscule gaatjes zie je namelijk niet, maar je huid merkt ze wel op en gaat direct collageen en elastine aanmaken om ze te herstellen. Je huid wordt er veel steviger en gladder van, en herstelt dus echt van binnenuit. Je kunt deze anti aging behandeling natuurlijk combineren met microdermabrasie. Het beste is om eerst de dermapen behandeling te boeken, en ongeveer 2 weken later de microdermabrasie. Zo kan je huid tussendoor tot rust komen.

Voeding die anti aging werkt

Natuurlijk werken dit soort behandelingen heel goed, maar ook met je voeding kun je veel doen om veroudering tegen te gaan. Het gaat dan voornamelijk om voedingsmiddelen die hoog in antioxidanten en vitamine C zijn. Dit zijn namelijk hele sterke anti-verouderingsstofjes. En vergeet niet om heel veel water te drinken, minstens 2 liter per dag. Een goed gehydrateerde huid veroudert namelijk veel minder snel, handig om te weten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *