Wellness Rijswijk

      No Comments on Wellness Rijswijk

De mens is veel bezig met de toekomst en hard werken aan de toekomst, maar soms moet je ook pauze nemen in jouw harde werk. Af en toe is het goed voor jouw lichaam om even de sleur van de week te doorbreken en zo even echt tot rust te komen zonder ergens over na te denken. Dit kan door te sporten, maar als je hier geen zin in hebt kun je ook aankloppen bij een BaiMint Spa & Wellness, wellness center zoals wellness Rijswijk. Er zijn heel veel behandelingen waar je voor kunt kiezen als je binnenkomt bij bij deze wellness Rijswijk. Er zijn heel veel verschillende manieren waarop je kunt ontspannen bij dit bedrijf. Het enorme scala aan behandelingen waar je uit kunt kiezen is enorm en vult alle vakjes die je maar wilt om te ontspannen en lekker aan jezelf te werken.

De behandelingen

Bij dit wellness center heb je zoveel verschillende behandelingen. Ze kunnen alles van top tot teen verzorgen. Ze hebben verschillende soorten massages. Buikmassages, rugmassages, hoofdmassages, gezichtsmassages, voetmassages, handmassages, full body massages en nog veel meer massages die je kunt doen. Verder hebben ze ook pedicures en manicures voor de voeten en handen. Ze hebben naast de speciale behandelingen voor de voeten, handen en andere lichaamsdelen ook verschillende behandelingen die je kunt laten doen die niet vanuit huis komen. Deze behandelingen komen vaak uit het oosten waar deze vormen van geneeskunde al heel veel gedaan worden. Dit zijn behandelingen zoals cupping en alle andere oefeningen die worden gedaan op macro niveau. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van kruiden en specerijen.

Tuina massage

Op nog geen 5 minuten afstand van Den Haag kun je een lekkere en ontspannende tuina massage doen. Het doel van een tuina massage is dat het bloed beter door jouw lichaam gaat doorstromen. Tuina staat letterlijk voor vastpakken en duwen. Tui staat voor vastpakken en na staat voor duwen. De mensen die deze massage geven hebben de opleiding voor deze massage ook gevolgd in Aziƫ en zijn dus experts op het gebied van de oosterse geneeskunde. Om meer informatie te vinden over deze vorm van massage. Ook is het zo dat je allerlei informatie over de andere oosterse geneeskunde kunt vinden. Zo kun je zien of het misschien wel iets is voor jou. Om een afspraak te maken kun je ook naar de website of telefonisch contact opnemen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *